❤ (。◕‿◕。) ❤

Selamat Hari Jadi Adik Ku ^_^

Liyana yan | 19:52 | 4Comments |
30/11/2013


Assalamualaikum...Tepat bertarikh 30/11/2013 adalah hari jadi adik Yan yang ke-13. Biasa nya kami hanya beli kek dan makan je sesama kelurga, tak buat majlis atau kenduri kendara pun kalau hari jadi sesiapa pun dalam keluarga kami. Hari ni macam biasa mak dan adik Yan pergi kedai kek tapi Yan nak kelainan sikit, tak kan nak makan kek je kan? Then, Yan suruh beli pizza! Rumah Yan dekat lah juga dengan batang kali tapi bukan kat batang kali boleh lah beli kek dengan pizza sekali. Kedai kek tu memang ada kat batang kali tapi Pizza Hut tu baru je buka tahun ni, saja la nak try rasa pizza kan? Selalu kalau nak makan pizza Yan kena pergi Rawang tak pun kat Tanjung Malim. Ini serba sedikit gambar Yan sempat tangkap sebab kami lapar, tak sabar nak baham makanan (hehehe..) 



(Nama adik Yan, Liyana Hanisah)










Nak makan pizza hut jugak? Sila dail 1-300-88-2525  seperti yang tertera di dalam gambar ^_^

In The Nut Of Shell, Happy Birthday!!!


Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

4 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Aefa Aerisya said...

happy belated birthday adik yan :D

Pha Is said...

selamat hari jadi buat adik tuan blog...

datang singgah membalas kunjungan dan follow sini..

Izzati Amira said...

amboi. dah ade kek.. piza lagi.. hehe

Hanih Borhan said...

Nyumnyumnyum... Sedapnye nampak kek & pizza dua tu hahaha... Lama tak makan Pizza Hut...

Happy Birthday kat adik tu ye ;)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)