❤ (。◕‿◕。) ❤

SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

Liyana yan | 13:02 | 13Comments |
27/11/2013




(klik banner kalau nak join)


Yan dah masuk satu segmen nie..Korang bila lagi? Nie Syarat2 nyer.......


syarat2 nyer :

1. sebelum tu pertama sekali ayu minta sangat kawan2 follow ayu dulu..bolehkan..hehe
2. tajuknyer SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah
3. gam kuat2 banner comel diatas dan linkkan ke entry ini ye
4. kalau kawan2 nak tag rakan-rakan blogger yg lain pun boleh...tak tag pun takpe...hehehe
5. siap....gam kuat2 kat ruangan komen kat bawah...hehehe

segmen ni ayu kasi masa lama sikit la...hehe..hingga hari SABTU 30/11/2013 jam 11.00 malam






Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

13 PENGOMEN TERHEBAT!!:

AyuInsYiraH said...

terima kasih ye kerana sudi join segmen ayu ni.. ada masa nanti boleh la blogwalking bersama-sama..link dibawah ayu dah senaraikan url rakan blogger yang dah join segmen ni.. sama2lah kita eratkan ukhwah yang dibina ini...

http://ayuinsyirah.blogspot.com/2013/11/senarai-rakan-blogger-segmen.html

acik idah said...

Salam Liyana... k idah datang balas kunjungan awak...

http://acikidah.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Done Follow #151

:D

tenku butang said...

good luck

Akif Imtiyaz said...

Alhamdulillah ..
Singgah Sini Dari Segmen Yang Sama
DONE FOLLOW !!!
http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Aefa Aerisya said...

comel blog :D singgah sini.. tq singgah blog aefa :D

Abak@Pedamba Cinta Penuh Mahabbah said...

Salam...Abak balas kunjungan..follow sini..

eikorina-NaWaL sYaFiQ said...

salam ukhwah....saya dah follow awak balik...

http://eikorina.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

nanakimie said...

balas kunjungan:)

http://nanakimie.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

khuzairi helmi said...

nice your blog . singgal la blog saya . dari segmen yang sama .

permatabiru said...

singgah sini follow u back

Dhia Dirham said...

dari segmen yang sama :D
http://dhiadirham.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

Zira Aziz said...

#163

BW n folo dr segmen

http://zira-aziz.blogspot.com/2013/11/segmen-blogwalking-november-disember-by.html

Pha Is said...

datang blogwalking sini dari segmen yg sama...

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)