❤ (。◕‿◕。) ❤

Tamatnya PMR 2013

Liyana yan | 22:22 | 2Comments |
08/09/2013



Assalamualaikum... Dah bersarang blog Yan sekarang nie, puncanyer? Yan sedang menghadapai PMR. Tapi, PMR belum habis lagi sbb esok paper cina,india n bla bla bla.... (Tak ingat). Yan akhirnya dah bebas daripada menengok buku je kerja 24 Jam (okey, tu tipu) So, kepada kawan2 Yan yang berbangsa Cina n India Good Luck esok yer. Yan sebenarnya boleh agak subjek BM dan GEO jatuh, maksudnya tak dapat "A" lah... Sebab Yan kalau dah rasa tu mmg sentiasa jadi, Tadi Yan semak jawapan dia pon teruk jugak Paper 1 BM tu yang FADE UP sikit sbb peluang untuk dapat 8A macam tak boleh.. huhuhu....

Aktiviti lepas PMR tahun ini ialah Main Game FB CRIMINAL CASE dan banyak lagi lah nak buat rasenyer Yan cuma main game je kot.. hahaha... Yan berniat nak sambung sains tahun depan sbb Yan nak jadi Ahli Farmasi tapi tu pon kalau sains Yan okey dan subjek lain tak teruk. Yan tak nak masuk akaun sbb kena belajar simpan kira, Yan paling lemah benda2 macam tu.... Apa yg lebih sedih nyer Keputusan yang akan keluar nanti mungkin menyebabkan mak dan ayah Yan sedih. Dulu Yan boleh diketegorikan budak pandai la juga tu pon mase sekolah rendah tapi bila naik sekolah menengah Yan jadi lain. Huuuu.. MMg tengah sedih sangat sekarang nie, Minta maaf yer yg membaca sbb Enteri kali nie sangat sangat sangat membosankan.











Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

2 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Hafiza AizZawa said...

dah merdeka la nie..smoga dpt keputusan cemerlang..

Liyana yan said...

@Hafiza AizZawa Insyaalllah.. Doakan :)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)