❤ (。◕‿◕。) ❤

Senarai Movie Twilight

Liyana yan | 16:24 | 2Comments |

27/07/2013
"Senarai Movie Twilight?? Peminat fanatik ke ape minah ni? Semua org tau lah!". Okey mesti ada orang pikir mcm tu kan lepas bace title tuh. Actualy kwn Yan tak sempat nak tengok citer twilight kt panggung wayang dan dia pon malas nak beli CD. Jadi, Yan carikan lah URL video untuk die (baek kan? hakchuum!) Yan terpikir nak kongsi lah kat korang sbb mungkin ada yang teringin nak tengok yer tak? walaupun dah lama Yan tau ada yg minat tengok berulang2 kali. Yan bukan peminat fanatik citer twilight yer. Yan layan jer citer nie mmg best so, yg tak penah layan bleh la tumpang tengok skali yer tak? ^^V
Ini senarai cerita Twilight yg Yan cari beserta subtitle english yer..
Selamat Menonton ^_^V

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

2 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Love Qaseh said...

nape twilight breaking dawn part 1 n 2 x leh bukak eh?

Liyana yan said...

@Love Qaseh Semua video tu diorang dah tak kasi tengok... sorry eh..

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)