❤ (。◕‿◕。) ❤

Makeup Macam Anak Patung a.k.a Doll

Liyana yan | 18:19 | 0Comments |
12/06/2013
Hello Readers! Hari ni Yan bukan nak bagi tutorial atau cara2 makeup macam Anak Patung yer. Rasanyer korang semua pon bleh search kat google atau youtube kan? Tapi, Yan nak share satu video seorang perempuan (rasanyer masih bersekolah) yg berasal dari London makeup macam anak patung or lebih kepada macam orang jepun. Serius jeles tengok muka dia yang comei tu  =,=''
Boleh serch kt youtube jer VenusAngelic. Dalam video dia ada beritahu cara-cara nak pakai makeup, tapi cuba korang bayangkan kt Malaysia ada orang buat camtu... Macam ala2 Cosplay la pulak, tapi xpe janji kawaii~
Jom layan salah satu video daripada dia and suara die macam budak lagi... 

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)