❤ (。◕‿◕。) ❤

Mid Year Exams is Getting Closer

Liyana yan | 18:07 | 2Comments |
9/5/2013
Ohoi Readers! Pertama sekali Yan nak minta maaf sbb dah lama tak update sbb ada banyak perkara yang tak boleh dielakkan, saya kan budak PMR so kena bagi banyak effort lagi masa belajar. Doakan lah Yan boleh berjaya dalam pelajaran yer  =D
 Yan start exam Isnin minggu depan dan Yan masih tak bukak buku lagi.. Ayok~ Yan dah la jadual penuh dengan kelas tambahan,tusyen luar dan jaga kucing "-__-  Hehe, xkesah la sibuk macam mana pon Yan kena jugak baca buku dari Form 1 sampai Form 3 bayangkan berapa banyak tajuk beserta sub topik yang perlu daku telaah nie.. Hohoho.. Sejak akhir-II nie mmg saya tak sempat nak luangkan masa kat satu benda dalam masa yang lama. Hohoho... harap-II saya boleh jawap time exam.. Doakan yer...

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)