❤ (。◕‿◕。) ❤

Vlogger Yang YAN Minat

Liyana yan | 19:33 | 1Comments |
26/03/2013
Holla! Dah lama Yan tak update kan? Semenjak ujian bulanan abis terasa malas pula nak bwt ape-II rela baring&tido kat katil jer wahahaha... Actually, Yan tak tahu pun ade Vlogger sbb kite ingat just ade blogger jer. One day, kwn Yan suruh tengok kat youtube (die bagi link youtube) then, baru lahyan tau ada kewujudan Vlogger dan tau ape itu Vlogger (k, tak bape maju) Okey, Siapa yg Yan minat tuh? Cer tengok video bawah.. Dia penah menang shout award dan no 1 top Vlogger owt kat Malaysia.. Yang paling Yan bangga die org KEDAH.. hahahak.. layan~~~

Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

1 PENGOMEN TERHEBAT!!:

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)