❤ (。◕‿◕。) ❤

Enteri BOSAN

Liyana yan | 01:15 | 2Comments |

Assalamualaikum....

YOSH!!! Lame tak udate post.. HUAHUAHUA!!! (giler tahap gaban aq nie)
Ade beberapa sbb saya xupdate antaranya ialah,
1. Dashboard dah tukar
Saya biase pakai yang OLD je bukan NEW.. Kekok sikit pakai Dashboard baru nie..

2. Peperiksaan
Saya kena ulangkaji dari Form 1 sampai Form 2 susah uh!!

3. Jaga anak kucing
Yes, Saya merupakan ibu angkat kepada 2 ekor anak kucing yg bernama Spoty dan Kenny. Ingat senang ke nak jaga anak kucing kalau korang bukan jenis yg bertanggungjawab dan tak ade minat tentang kucing.

4. Internet LEMBAB
Selalunyer isu saya tak post apa2 sbb nie la haaaa.. ntah kenapa broadband ni suke ati nak lambat loading ape2 page. Bengang doh...

5.MALAS!!
Hahahaha... Boleh lah saya mmg malas tapi mengedik jugak nak ada blog.. huhhhh....

6.???
Pandai2 lah korang tambah sendiri yer... muehehehe :)


#NOTA KAKI : Apehal banyak orang asig letak adds kat shoutbox nie huh?? nak makan kaki nie...










Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)