❤ (。◕‿◕。) ❤

Konvo kat Darul Quran !

Liyana yan | 22:44 | 0Comments |
6/7/2012


Assalamualaikum...



Lame tak hapdate meh, sebenarnye konvo tu mula dari hari Rabu hingga hari Ahad. Esok last! saje nak citer je. Saya beli patung comel2 kat sebuah gerai mase hari Khamis tapi hari ni patung tu tinggal 2 dah ! Waduh... cepat nyer.. Hehehe.. Boy kite pon datang :p  Saya banyak beli air je sbb tengah dahaga kan mmg untung la mak cik pak cik yg jual air hari tu cing3 (bunyi duit)

Sepatutnyer Ustaz Don datang nk bagi ceramah malam nie tapi apakah daya.. Tak jadi datang pulak huuuuuuu... Tapi tak pelah saya tau mesti tengah sibuk sangat kan. Hehehe.. susah jgak kalau jadi famous. Malam esok ade persembahan nasyid, saya masih tertanya-tanya kumpulan siapa pulak kali ni yg datang.. uhummmm.. tahun lepas kumpulan Rabbani kih3..

Tahun ni kira meriah sikit la jugak dari tahun lepas yg agak suram. Siapa yg tak datang agi tu cepat2 la datang, esok last! ade jual baju,tudung,air,makanan hahaha.. malas pulak nak beritahu banyak2.. Okey sekarang nak siap kan kerja dulu Ahad ni ade sukan la pulak.. Aduahi... Bye ^_^
















Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)