❤ (。◕‿◕。) ❤

Kisah Cinta Bermula...

Liyana yan | 16:38 | 0Comments |
Assalamualaikum....



Grrrrrrrrrrr.... Ni nak marah ni!! Die buat hal pulak. Heeeeeeeeee....

Uuuit.... Ape marah waktu petang ni. Maklum lah petang2 ni panas kat kampung. Saya sekarang ni sedang bercuti di kampung.. Huuu... bile nak balik ni panas betul.. Okey... ape kecoh2 tadi eh? Hahaha.. dalam dunia 'Bercinta' ni mesti ada gadoh2 gitu kan.. Macam tulah jugak dengan saya. Kih3.. Saya dgn Boy mmg selalu gadoh pon.. Org kate kalau selalu gadoh besar nanti kawin. Betul ke? saya pon tak berani nak kata betul tapi terpulang la kt korang. Lagi pun saya kecik lagi.. 

Hari ni saya nak cerita tentang kisah cinta saya dengan Boy atau pun dikenali sebagai Capital S...
Kisah nyer bermula pada bulan 3 tahun 2011(form 1). Masa tu saya perasan sorang abg ni, tak tahu kenapa saya jadi tak betul (otak biul le tu). Nak ckp mcm mane ye, mase tu saya dah terbuka hati nak kenal dengan dia. Untuk pengetahuan korang, saya ni jenis Anti Lelaki tau, mmg saya tak suka lelaki dari dulu. Tapi tengoklah, disebabkan abg ni saya terus jatuh hati. (ku3 malu)
Pertemuan pertama saya dengan dia dekat depan bilik UBK. Mase tu saya baru tau dia ni PRS. Well, mase tu saya baru je jadi ahli PRS jadi hati mula la berbunga (kononnyer boleh kenal die dgn lebih rapat). Haaaa... sejak hari tu kalau nampak je kelibat abg tu mmg saya tak kan terlepas pandangan kt die.. Tengok dia je kerja saya, sampai satu hari die perasan saya asyik tngok dia. Hummm... mmg gelabah sikit le time tu sbb da kantoi.
Dalam pada masa tu saya cari nama dia kt fb, mana la tau kan dunia sekarang da maju so mesti senang je kan nak cari.. Saya pun taip la S...... H.... 
Lepas tu.... JUMPA!! hahaha.. mase tu otak biul sikit saya gelak la sorang2 depan lappy ni. Dengan pantasnyer saya hantar request nak jadi kawan.. ohoho.. lepas 2 hari dia terima jdi kawan. Sekali lagi saya gelak sorang2 depan lappy.. (ye.. saya mmg gila time tu =,=) 

Hehehe.. Masa ni baru nak mula chat2 ni.. yelah sebelum ni asyik pandang je tapi tak berani pulak nak tegur. Waktu malam tu dia tegur dulu.. Okey saya ngaku saya gelak sorang2 lagi depan lappy.. (adehh...)
Hehehe.. dan malam esok pon same kiteorang chat jgak... then ayat dia jadi pelik sikit... 

Awk boleh saya bgi pendapat x?

Masa tu saya pelik sikit.. Pendapat ape?? saya tunggu jelah die blas tpi.. Lama tersangat2...
Saya malas nak tunggu2 ni. Saya ckp je la cepat sikit. Lepas tu... 
Bertarikh 10 April 2011 terjalin la satu hubungan iaitu Liyana Aqilah dan Sufiyan Hakim. 



Mungkin pada korang tak romentik pun cara kiteorang jumpa.. Kat muka buku je pun. Tu sbb saya tak cerita secara detail sbb malu pulak nak ckp terang2 kan..Okeylah sampai sini dulu saya taip menaip.. See ya!




















Don't be a silent reader, Please Leave a Comment (。◕‿◕。)

0 PENGOMEN TERHEBAT!!:

Copyright©2012-2016.Allright Reserved by Liyana Aqilah (Yan)